«Ақмола облысы білім басқармасының Жақсы ауданы бойынша білім бөлімі Жаңа Қима ауылының Ғұбайдолла Әбдірахманов атындағы жалпы орта білім беретін мектебі» КММ
КГУ «Общеобразовательная школа имени Губайдуллы Абдрахманова села Жана Кийма отдела образования по Жаксынскому району управления образования Акмолинской области»

СоцСети

  

Жақсы ауданының білім беру ұйымдарында сабақты тоқтату кезінде қолайсыз ауа райы метеожағдайларының ұсынылатын көрсеткіштері

Жақсы ауданының білім беру ұйымдарында

сабақты тоқтату кезінде қолайсыз ауа райы метеожағдайларының ұсынылатын көрсеткіштері

Төмендегі жағдайларда сабақ өткізу тоқтатылады:

Желдің жылдамдығы секундына кемінде 2 метр болғанда:

  • 1-4-сынып оқушылары үшін сыртқы ауа температурасы – 270 С;
  • 1-9-сынып оқушылары үшін сыртқы ауа температурасы – 300 С;
  • 1-11 сынып оқушылары үшін сыртқы ауа температурасы – 350 С және одан төмен.

Желдің жылдамдығы секундына 2 метр және одан жоғары болғанда:

  • 1-4-сынып оқушылары үшін сыртқы ауа температурасы – 250 С;
  • 1-9-сынып оқушылары үшін сыртқы ауа температурасы – 270 С;
  • 1-11 оқушылары үшін сыртқы ауа температурасы – 300 С және одан төмен.

Сабақтар қатты көктайғақ кезінде тоқтатылады:

  • 1-4 сынып оқушылары үшін желдің жылдамдығы секундына кемінде 6-7 метр;
  • 1-9 сынып оқушылары үшін желдің жылдамдығы секундына кемінде 8-9 метр;
  • 1-11сынып оқушылары үшін желдің жылдамдығы секундына 10 метр және одан жоғары.

Боран күшейген және көру мүмкіндігі қиындаған жағдайда 1-11 сынытарда сабақ тоқтатылады.

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

Бракераждық комиссия

11.01.2024

      Бүгін 2024 оқу жылында  10 қаңтар күні мектеп асханасында тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның ( бракераждық комиссия) кезекті отырысы өтті. Мектеп медбикесі Сваричевская Л. В. күнделікті тамақ сынамасын алды. Комиссия мүшелері мектеп директоры Биримжанова Л мен әлуметтік педагог Советхан Н. ас блогында асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын, тамақ дайындау технологиясының сақталуына, дайындалған тағамның органолептикалық қасиеттерін бағалау( дәмі, исі, түсі, қаттылығы, консистенциясы, шырынды) бақылауға, ас блогы қызметкерлерінің жеке гигиена ережесін сақтауына, мәзірдің дұрыс жасалуына, асхананың ішкі санитарлық- гигиеналық нормаларды сақтау сәйкестігіне тексеріс жүргізілді. Тексеру нәтижесі дайын өнімнің бракераж журналында, мектеп ас блогының жұмысын тексеру актілерінде белгіленді. Асхананың құрал-жабдықтары мен қол жуатын орындарын мектеп директорының шаруашылық бөлімінің басшысы Оразбаев М.С.тексерді.Өткізілген бақылау тексерулері бойынша есептер мектептің тамақтану кеңестерінде талқыланды.

Просмотров: 5455


Добавить комментарий



Включить данные в подпись

Текст